Zwangerschapsfotograaf Assen – Grote zus Isabelle en grote ‘broer’ Charlie in het Asserbos

 

Zwangerschapsfotograaf Assen

njj_9343Zwangerschapsfotograaf Assen – Marjolijn was nog maar pril zwanger toen ze me vroeg of ik wilde nadenken over een zwangerschapsaankondiging met hun dochter Isabelle. Natuurlijk wilde ik dat! Een paar weken na de goede echo zijn we op een zondagochtend op pad geweest in het Asserbos. Charlie, de hond van Marjolijn en Sander, was ook mee. Het leek mij namelijk leuk om hem ook bij de aankondiging te betrekken aangezien hij natuurlijk toch een soort van grote broer wordt. Marjolijn had een mooie ster laten maken en nog wat andere spulletjes, zoals de eerste echo, slofjes en een zwangerschapstest, meegenomen.

Mooie spontane beelden

De foto’s met Charlie waren best een uitdaging, want het is een hele actieve hond en in een bos is zoveel te zien. Gelukkig waren een aantal korte momenten genoeg om leuke foto’s te maken. Na de aankondigingsfoto’s ben ik nog even met Isabelle alleen het bos in gelopen. Samen hebben we veel plezier gehad en dat leverde nog wat mooie spontane beelden van Isabelle op.

Hoe mooi! Precies zoals Isabelle is. Heel waardevol deze foto’s!- Marjolijn

Lieve Marjolijn en Sander ik wens jullie een hele fijne zwangerschap <3. We zien elkaar weer tijdens de zwangerschapsreportage.

njj_9303

njj_9313

njj_9338

njj_9378

njj_9400

njj_9418

njj_9420

njj_9479

njj_9490

njj_9518

njj_9545

njj_9566

 

Add comment