Referenties

Mooie woorden van klanten


 

“Ik heb 2 keer een fotoshoot gedaan bij ons thuis met Natasja. De eerste keer was ik 34 weken zwanger en de tweede keer was ons dochtertje een maand oud. Elke foto is fantastisch geworden! Natasja is niet alleen een professional, het is ook nog eens super gezellig met haar! Ik ben heel dankbaar voor de prachtige foto’s. Aanrader!!!”
– Ibolya Meijer-Wunnink

“Eerst al prachtige draagfoto’s en een paar maanden later ook de geboorte van onze jongste zoon laten vastleggen door PuurMama Fotografie. Wat een prachtige herinneringen heeft ze voor ons gecreëerd. We komen vast nog weer voor een gezins- of borstvoedingshoot!”
– Tanja Vinke-Smeenge

“We hebben bij PuurMama een fotoshoot gedaan met onze dochter van 2,5 jaar en onze hond. We wilde een fotoshoot doen om aan te kondigen dat onze dochter ‘grote zus’ wordt. Het is een fantastische fotoshoot geworden, de foto’s zijn buiten in het bos gemaakt. De foto’s zijn precies geworden zoals wij het voor ogen hadden. De foto’s leggen precies vast hoe onze dochter is, zo puur en echt. De foto’s zijn voor ons van onschatbare waarde, heel waardevol! En de foto’s zijn een mooie herinnering voor later, ook voor de baby die opkomst is. We zijn heel blij met deze tastbare herinnering en we willen PuurMama hier heel erg voor bedanken!”
– Marjolijn Aalbrecht-Bevaart

“Wij zijn heel erg blij met de mooie foto’s die Natasja van ons gezin gemaakt heeft. Ze heeft veel tijd voor ons genomen, ondanks dat het erg koud was. We zijn heel blij met het resultaat!”
– Liesbeth Sturing

“Vorig jaar een fotoshoot met het hele gezin laten doen. Natasja denkt goed mee, neemt de tijd en is geduldig als het gaat om kinderen. Aanrader!”
– Marye Huisjes

“Natasja heeft voor ons de geboortefotografie gedaan. Wat was dat bijzonder en wij zijn erg blij met het resultaat. Zo kan ik het ook herbeleven en is het ook iets moois voor onze dochter als zij later groot is. Bedankt voor deze herinnering.”
– Seyanda Kremer-Wildeboer