Natasja Jansen

Mijn naam is Natasja, 38 jaar, samenwonend in Assen met de liefste man en trotse moeder van twee prachtige meiden van 10 en 8 jaar oud en een hele leuke zoon van 5 jaar. Als moeder weet ik hoe snel de tijd gaat en hoe belangrijk het is om mooie momenten te koesteren. Al jaren pakte ik elke dag meerdere malen mijn camera om die mooie momenten voor altijd vast te leggen. Na de geboorte van mijn jongste dochter in 2014 kreeg ik de kans om van fotografie mijn werk te maken en deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Pure, zachte fotografie stijl met een rauw randje

Mijn stijl zou ik omschrijven als puur en zacht met een rauw randje. Ik hou ervan om spontane ongedwongen momenten vast te leggen. Het zijn meestal de kleine dingen die mij heel erg kunnen raken: een blik in iemands ogen, een kus, een hand op je schouder of juist een traan. Het vastleggen van die details, sfeer en emoties maakt fotografie voor mij zo mooi.

Bij het maken van foto’s maak ik uitsluitend gebruik van natuurlijk licht. Het licht is het allermooiste tijdens zonsopkomst of de laatste uurtjes voordat de zon ondergaat. Dit zijn dan ook mijn favoriete momenten op de dag om te fotograferen.

Geboortefotograaf

Ik volg nog regelmatig fotografie workshops om mijn stijl verder te ontwikkelen. Na het volgen van de workshop geboortefotografie bij de eerste geboortefotograaf van Nederland, Marry Fermont, ben ik ook geboortes gaan fotograferen. Ik fotografeer met liefde deze unieke en bijzondere gebeurtenis in iemands leven. Een voorrecht om zo’n belangrijk moment van zo dichtbij mee te mogen maken. Meer informatie hierover vind je op www.nieuwleven-geboortefotografie.nl.

Wil je graag een blijvende herinnering van een bijzondere tijd in je leven? Dan maak ik graag kennis met je.

Liefs,

Natasja