Mommy and me reportage | Gezinsfotografie Assen, Drenthe

Gezinsfotograaf Assen, Drenthe

Mommy and me reportage | Gezinsfotografie Assen, Drenthe – Onlangs deed ik, met behulp van een statief en zelfontspanner, op onze slaapkamer in Assen een mommy and me reportage met mijn meiden en zoontje. En hoewel ik heel veel dingen van mezelf op de foto’s zie, waar ik niet blij mee ben (zoals heel veel vrouwen denk ik), ben ik heel blij met deze foto’s. Ze geven namelijk precies weer hoeveel ik van mijn kinderen hou en zij van mij. De beelden zijn mij daarom erg dierbaar en vind ik erg waardevol.

Ik bedacht me dat ik graag een mommy and me reportage op onze slaapkamer wilde doen met een andere mama en haar kindje. Ik deed een portfolio oproep waar heel veel mama’s op reageerden. De gekozen mama bleek helaas op de ochtend van de fotoshoot ziek, maar gelukkig kon Ingeborg wel komen. Ingeborg is een vrouw die ontzettend veel heeft meegemaakt in haar leven. De afgelopen maanden waren erg spannend, omdat ze voor kanker werd behandeld. Gelukkig gaat het inmiddels beter met haar, maar zulke maanden gaan je niet in de koude kleren zitten. Ze weet heel goed hoe waardevol het leven is en leeft van en voor de liefde van haar twee zoontjes.

Tijdens de mommy and me reportage van Ingeborg met haar zoontje Isayah van drie jaar, was de onvoorwaardelijke liefde tussen hun duidelijk te zien en te voelen. Er werd geknuffeld, kusjes gegeven, gelachen. En ik genoot en realiseerde me gelijk dat ik de band tussen moeder en kind veel vaker op deze manier wil fotograferen.

Daarom mama’s, laat het leven niet voorbij gaan zonder die waardevolle momenten met je kind(eren) vast te leggen. Als je later naar de foto’s kijkt, zul je niet de kilo’s zien die je moest afvallen of denken aan het geld die je aan de foto’s hebt besteed. Je zult ontroerd zijn, omdat elke foto je terugbrengt naar die ongelofelijke mooie tijd in je leven. Een tijd die veel te snel voorbij is gegaan.

Daarom organiseer ik in april een mommy and me minishoot dag! Hieronder lees je meer en zie je een preview van de fotoshoot van Ingeborg en Isayah!

Mommy and me minishoot dag!

WANNEER: zondag 5 april 2020
WAAR: in mijn huis in Assen
WIE: voor mama’s met baby/kind/kinderen/zwanger mag ook!

Mommy and me fotoshoot met 1 kind
€75

INCLUSIEF:
– een fotoreportage van 20-30 minuten
– 3 foto’s digitaal in hoge resolutie (extra afname is mogelijk)
– advies in styling

Mommy and me fotoshoot met 2 kinderen (meer kinderen in overleg)
€105

INCLUSIEF:
– een fotoreportage van 45 minuten
– 4 foto’s digitaal in hoge resolutie (extra afname is mogelijk)
– advies in styling

Geef je snel op door te mailen naar info@puurmama.com met voorkeur voor een tijdstip, leeftijd kind(eren). Ik behandel de mails op volgorde van binnenkomst. Wie het eerste mailt, krijgt de eerste keuze qua tijd.

Add comment