Borstvoedingsreportage Hennieke | Fotograaf Assen, Drenthe

Borstvoedingsreportage Hennieke | Fotograaf Assen, Drenthe

Borstvoedingsreportage Hennieke | Fotograaf Assen, Drenthe – Twee weken geleden mocht ik een borstvoedingsreportage maken van Hennieke en haar twee kinderen van toen bijna twee jaar en drie maanden oud. Al meer dan drie maanden voedt ze haar haar beide kinderen tegelijk, ook wel tandemvoeden genoemd. Hennieke komt uit Wapenveld en kwam speciaal voor het vastleggen van het voeden naar Assen toe. Ze wilde graag foto’s in de natuur met een vlonderpad. Gelukkig had ik al snel een mooi plekje gevonden.

Voor Hennieke betekent het zelf kunnen voeden van haar kindjes heel veel. Het betekende geduldig worden terwijl ze voordat ze kinderen kreeg heel ongeduldig was, een intiem rustig momentje tussen haar en haar kinderen in een drukke, hectische wereld. Veiligheid en troost kunnen bieden op elk gewenst moment. Het heeft Hennieke enorm veel energie en tranen gekost, maar als ze terugkijkt was het alles dubbel en dwars waard. Ze zou het zo weer overdoen. Dochter Lynn werd een week na de reportage twee jaar en dat betekent dat Hennieke de WHO-norm heeft gehaald! Vandaag start internationale Wereld Borstvoeding Week. Hoe mooi om deze week te beginnen met een prachtige borstvoedingsreportage van deze wilskrachtige mama.

Lieve Hennieke, ik hoop dat jij nog heel lang mag genieten van deze waardevolle momenten met je kinderen.

Liefs, Natasja

Heb jij ook interesse in een borstvoedingsreportage in de natuur of bij jouw thuis? Mail voor informatie en boekingen naar info@puurmama.com

 

 

 

Add comment