Geboortereportage

Geboortereportage

Sinds 1 januari 2018 werk ik samen met mijn collega Gerjanne Immeker onder de naam NIEUW LEVEN Geboortefotografie als geboortefotograaf in Noord/Oost Nederland.

De geboorte van je kindje is een magisch moment!

Hoe mooi is het als je dat op een professionele en integere manier kunt laten vastleggen met alle liefde en emoties die erbij komen kijken? Als geboortefotografen willen wij dit bijzondere moment in jullie leven graag fotograferen; voor, tijdens en na de bevalling. Wij zijn zelf allebei moeder en weten dus hoe waardevol foto’s zijn, zeker rondom een geboorte.

Pure en integere beelden

De meeste mensen denken bij geboortefotografie direct aan foto’s die niets aan de verbeelding over laten en die vrij ‘plat’ zijn, maar niets is minder waar. Het wordt een prachtige reportage waarin alle momenten die er toe doen, worden vastgelegd. Wij zijn als fotografen op de achtergrond aanwezig tijdens een geboortereportage, maar we weten wel de juiste momenten vast te leggen op een integere manier. De steun die je krijgt van je partner tijdens het opvangen van de weeën bijvoorbeeld; zelf krijg je als bevallende vrouw op dat moment weinig mee van wat er om je heen gebeurt.

De eerste kennismaking met je kleintje

Tijdens de geboorte leggen wij de eerste kennismaking tussen jullie en je kleintje vast; hoe geweldig is het om eindelijk na zoveel maanden het wondertje in je buik vast te kunnen houden en in de oogjes te kunnen kijken?! De blikken op de gezichten van ouders wanneer ze hun kindje voor het eerst zien, zijn onbetaalbaar. Dat is fantastisch om vast te mogen leggen!

Laat je partner ook echt partner zijn en geen fotograaf

Als je ons als geboortefotograaf boekt, dan investeer je in een ontzettend waardevol aandenken aan deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven! Je hoeft zelf niet meer na te denken of je je camera wel bij je hebt, of de accu’s zijn opgeladen, of er überhaupt wel een geheugenkaartje in zit en je hoeft niet bang te zijn dat de foto’s bewogen of onscherp zijn. Wij nemen dit allemaal voor jullie uit handen en verzorgen een prachtige reportage, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op de bevalling en op elkaar. Je hebt je partner hard nodig om je te ondersteunen, je partner kan en wil dan ook met niets anders bezig zijn, zeker niet met foto’s maken. Wij kunnen je garanderen dat je niet in de gaten zult hebben dat wij ook aanwezig zijn in de kamer, want tijdens de bevalling zit je volledig in je eigen cocon. Al onze klanten waarvoor wij geboortereportages hebben mogen verzorgen, kunnen dat beamen!

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van NIEUW LEVEN Geboortefotografie of neem contact op via info@nieuwleven-geboortefotografie.nl.

Boek nu een geboortereportage!

G E B O O R T E


Overige fotoreportages


Familie & Portret reportage

Familie & Portret reportage

Zwangerschapsreportage

Zwangerschapsreportage

Newborn reportage

Newborn reportage

Voedingsreportage

Voedingsreportage