Foto & Film shoot

Een unieke combinatie van prachtige foto's en ontroerende videobeelden! 

In samenwerking met Rianne van der Vegt van About Memories bied ik deze foto & filmshoot aan. Rianne is een getalenteerde videograaf en wij werken inmiddels al geruime tijd graag samen. 

Ik fotografeer jullie tijdens de shoot en Rianne legt jullie als gezin vast op film. Samen zullen wij vastleggen hoe jullie kinderen achter elkaar aanrennen, in bomen klimmen, hoe je zoon of dochter je hand vastpakt, hoe jullie samen plezier maken. Maar ook hoe je kind zich kan verwonderen over de kleine dingen: een slak, dennenappel of een bloem. En vergeet niet de schaterlachjes, knuffels, kusjes, geluidjes of grappige woordjes. Bewegende beelden met geluid zijn een geweldige aanvulling op de foto’s die ik van jullie maak. Het wordt een prachtige tastbare herinnering van hoe jullie gezin op dat moment is. Later zullen de bewegingen van je kinderen en het horen van hun stemmen je weer helemaal terug brengen naar dat ene moment samen. 

We filmen en fotograferen jullie gezin terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn en plezier hebben met elkaar. Samen maken Rianne en ik er een liefdevolle reportage van!

 

Investering

Een reportage van ca. 1,5 uur op een mooie buitenlocatie

10 foto’s naar keuze in hoge resolutie uit te zoeken in een persoonlijke en beveiligde online gallery

3 -5 minuten film in Mp4 formaat (inclusief rechtenvrije muziek en color grading) gemaakt door videograaf Rianne van About Memories

Nabestelling van extra foto’s en langere film is mogelijk

€ 450