Zwangerschapsreportage Agnes Balloërveld bij zonsondergang

Zo gaaf als je de zwangerschap van een goede vriendin mag vastleggen! Op een prachtige zomeravond in augustus ging ik samen met Agnes naar Balloërveld om haar op haar mooist vast te leggen met haar kleine wondertje in haar buik. De heide stond prachtig in bloei en we hadden heel mooi licht tijdens de zonsondergang. Samen hebben we prachtige herinneringen gemaakt <3.

Wat een fijne fotosessie heb ik gehad! Natasja stelde me heel erg op mijn gemak en heeft prachtige foto’s gemaakt! Ontzettend blij mee.

Hierbij een preview van de reportage. Twee weken later werd het zoontje van Agnes geboren en ben ik naar ze toe geweest voor een kraamreportage.

njj_1613 njj_1557 njj_1570 njj_1495njj_1629 njj_1651 njj_1656

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error:
error: Content is protected !!