Laat het meest bijzondere en mooiste moment in je leven professioneel vastleggen!

http://www.puurmama.com/wp-content/uploads/2017/05/PuurMama_Geboortefotograaf_Assen-6313-900x601.jpg

"Natasja doet de naam van haar bedrijf eer aan; een geweldig, warm en PUUR mens. Ze heeft de geboorte van onze tweede zoon vastgelegd, en de reportage is schitterend geworden. Wij hebben er geen moment spijt van gehad en kunnen haar alleen maar aanbevelen! Twijfel je nog? Gewoon doen!"

Sylvana van der Sterre
Sylvana van der Sterre

Een unieke gebeurtenis die goed moet worden vastgelegd

De geboortes van mijn drie kinderen zijn de bijzonderste en mooiste momenten uit mijn leven. Ver van tevoren had ik mijn partner al geĆÆnstrueerd dat hij genoeg foto's moest maken, want juist van deze gebeurtenissen wilde ik genoeg beeldmateriaal hebben, zodat ik de bevalling later nog eens kon herbeleven. Hoe vaak las ik namelijk wel niet vaak dat bepaalde momenten tijdens een bevalling volledig langs een mama heen waren gegaan en dat ze dit zo jammer vond. Hoe goed mijn partner zijn best ook heeft gedaan en hoe blij ik ook met de foto's ben, de combinatie van een bevalling met alle bijbehorende emoties en (scherpe) foto's maken op de juiste momenten was teveel voor hem. Wat ook heel logisch is, want je maakt als partner deel uit van het verhaal, je wilt je bevallende vrouw steunen en je wilt de bevalling niet door de lens van een camera beleven.

Een geboorte: zoveel emoties die het waard zijn om vastgelegd te worden

Een geboorte is zo puur. Er komen zoveel emoties voorbij: angst, blijdschap, kracht, wanhoop, opluchting, verwondering en onvoorwaardelijke liefde. Ik fotografeer het liefste emoties en probeer deze emoties zo puur mogelijk terug te laten komen in mijn foto's.

Tegenwoordig wordt bijna alles vastgelegd: een zwangerschap, een bruiloft, familiefoto's. Waarom dan niet zo'n speciaal moment als de geboorte van je kindje? Als ik vertel dat ik geboortes fotografeer krijg ik vaak verbaasde reacties. Geboortefotografie heeft niks te maken met bloederige en onflatteuze foto's, maar juist met sfeer, spanning, de emotie vlak voor de geboorte en de liefde en intimiteit ervan. Dit alles wordt door mij op een integere, smaakvolle en professionele wijze vastgelegd. Tijdens de geboorte zal ik op de achtergrond blijven en geen gebruik maken van flitslicht.

Niet de volledige bevalling laten vastleggen? Ook dat kan!

Het is ook mogelijk om alleen de eerste uren na de geboorte van jullie kindje door mij vast te leggen. Ik zal dan niet aanwezig zijn bij de bevalling, maar de onvergetelijke momenten direct na bevalling voor jullie fotograferen, bijvoorbeeld de controles en het bezoek.

http://www.puurmama.com/wp-content/uploads/2015/10/Geboortefotograaf_PuurMama_Assen-6136-900x600.jpg

"Natasja heeft al meerdere keren belangrijke momenten in mijn leven vastgelegd, maar de bevalling van Silvan was zeker het hoogtepunt. Ik wilde zo graag de emoties rondom de bevalling vast laten leggen, dat heeft Natasja geweldig gedaan. Ik heb prachtige foto's van alle fasen van de bevalling, tot en met de eerste ontmoeting met onze zoon. Zo ontzettend waardevol, deze tastbare herinnering! Regelmatig blader ik de foto's nog eens door, om die momenten weer even na te beleven. Zeker een aanrader!"

Martine Klok
Martine Klok

Kennismakingsgesprek

Graag ontmoet ik jullie van tevoren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis. Daarin kunnen we elkaar wat beter leren kennen en jullie je wensen, verwachtingen en vragen aangeven en ik alle mogelijkheden met jullie bespreken. Het is erg belangrijk dat het klikt en er een prettig contact is. Ik ben immers wel aanwezig bij een ontzettend belangrijk en intiem moment in jullie leven. Na het gesprek kunnen jullie rustig nadenken voordat jullie een besluit nemen.

Tarieven
//www.puurmama.com/wp-content/uploads/2015/10/mede-oprichtergeboortefotografen_logo.png//www.puurmama.com/wp-content/uploads/2015/10/IAPBP_member_logo.jpg
http://www.puurmama.com/wp-content/uploads/2015/10/NJJ_7091-900x600.jpg
error:
error: Content is protected !!