Borstvoedingsreportage Wanda, natuurgebied Loon 

Borstvoedingsreportage

Een paar maanden geleden stuurt Wanda mij een berichtje dat ze graag een borstvoedingsreportage bij mij wil boeken in de lente op een mooie buitenlocatie. Ze geniet ontzettend van die fijne momenten met haar dochter en wil dit graag vastgelegd hebben.

Natuurgebied Loon

We spreken af om de reportage in mei te plannen, in natuurgebied Loon. Haar dochtertje Zoey wordt in mei 1 jaar en in die periode hebben we meer kans op mooi weer. Wanda merkt echter een paar weken na ons contact dat de borstvoeding begint terug te lopen en we besluiten daarom de datum van de reportage wat naar voren te halen.

Een mooie diverse reportage

Gelukkig schijnt er op de ochtend van de reportage een lekker zonnetje en is het droog. Doordat Zoey zowel zittend als staand voeden prima vindt en ook nog lang wil drinken hebben we veel mooie verschillende foto’s kunnen maken.

Ik heb genoten van deze prachtige voedende mama en haar dochter! Hieronder een selectie van de mooiste beelden.

PuurMama_Borstvoedingsreportage_Loon_001 PuurMama_Borstvoedingsreportage_Loon_002 PuurMama_Borstvoedingsreportage_Loon_003 PuurMama_Borstvoedingsreportage_Loon_004 PuurMama_Borstvoedingsreportage_Loon_005 PuurMama_Borstvoedingsreportage_Loon_006 PuurMama_Borstvoedingsreportage_Loon_007 PuurMama_Borstvoedingsreportage_Loon_008 PuurMama_Borstvoedingsreportage_Loon_009 PuurMama_Borstvoedingsreportage_Loon_010

Wanda liet onlangs weten dat Zoey inmiddels niet meer aan de borst wil drinken. Ze is erg blij met de gemaakte foto’s, als mooi aandenken aan deze bijzondere periode!

One thought on “Borstvoedingsreportage Wanda, natuurgebied Loon 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error:
error: Content is protected !!